Шмигаль дорікнув місцевій владі за загравання з карантином: Дехто живе виборами

П'ятниця, 19 червня 2020, 18:40
Шмигаль дорікнув місцевій владі за загравання з карантином: Дехто живе виборами

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав представників влади на місцях не загравати з виборцями послабленням карантину, а боротися з епідемією коронавірусної хвороби COVID-19.

Джерело: керівник уряду на позачерговому засіданні Кабінету міністрів

Пряма мова Шмигаля: "Шановні українці, уряд вчергове закликає вас дотримуватися всі правил і засобів індивідуального захисту для того, щоб захистити себе і своїх рідних від цієї важкої і небезпечної хвороби.

На жаль, і місцева влада, яка покликана посилювати карантинні обмеження, в деяких випадках просто вирішила закривати очі на ці загрози.

Шановні колеги на місцях, я розумію, що вже дехто живе думками про вибори і хоче бути добрим до людей – і тільки послаблювати карантин, тому що люди змучились. Але вибори пройдуть, виборів буде ще багато, а життя людей – це найбільша цінність. Треба берегти наших українців.

Тому прошу відкласти політичні баталії, заробляння політичних балів у сторону – і зайнятися сьогодні тим, чим має займатися влада: забезпеченням збереження життя і здоров’я людей".

Деталі: Керівник уряду повідомив, що центральна влада буде посилювати контроль за дотриманням протиепідемічних заходів – зокрема, з боку поліції щодо громадян та закладів, а також з боку Міністерства охорони здоров’я, яке має відраджати головного санітарного лікаря в регіони.

Цьому передувало: Раніше керівники деяких міст противилися карантинним обмеженням центральної влади, а 19 червня шестеро мерів презентували партію "ПроПозиція".

Олена Рощенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...