Замість Ткаченка в Раду зайде колишній суддя з Дніпра

Середа, 3 червня 2020, 15:55
Замість Ткаченка в Раду зайде колишній суддя з Дніпра
Денис Маслов

Місце нардепа від "Слуги народу" Олександра Ткаченка у Верховній Раді займе колишній суддя і юрист з Дніпра Денис Маслов.

Джерело: Дані ЦВК, "Інтерфакс-Україна" з посиланням на слова голови фракції СН Давида Арахамії

Пряма мова Арахамії: "Це пан Маслов - досвідчений юрист, тому він, можливо, буде працювати в іншому комітеті, але думаю, що це гідна заміна".

Деталі: Маслов значиться 138-им у списку "Слуги народу". Він є керуючим партнером адвокатського об'єднання "ЛОУАТЕК", директором ТОВ "Авін Трейд", засновником "Юридичної фірми "Форца".

Член ради Дніпропетровського відділення Асоціації правників України, делегат в Правовий асамблеї Асоціації правників України від Дніпропетровської області, член регіональної ради з питань реформ у сфері юстиції.

Маслов працював суддею Дніпровського райсуду міста Дніпродзержинська, про що свідчить його декларація за 2018 рік. Займав керівні пости в юридичних компаніях.

Закінчив юридичний факультет Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара. Має другу вищу освіту за спеціальністю "Банківська справа".

Передісторія:

  • Ткаченко пройшов до Верховної Ради по списках "Слуги народу" (№9).
  • Востаннє Верховна Рада поповнювалася нардепами від "Слуги народу" 5 лютого 2020 року, коли замість призначеної тоді в.о. керівника ДБР Ірини Венедиктової, по списках зайшов директор із GR-комунікацій фестивалю Atlas Weekend Олександр Санченко.   
  • 1 червня фракція "Слуга народу" підтримала голову комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, колишнього гендиректора каналу "1+1" Олександра Ткаченка на місце міністра культури.
  • У середу 3 червня уряд запропонував призначити Ольгу Стефанішину віцепрем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Романа Абрамовського міністром захисту навколишнього середовища і природних ресурсів та Олександра Ткаченка міністром культури і інформаційної політики.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування