Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Херсонщині працівники нічних клубів таки перекривали міст

Неділя, 12 липня 2020, 20:44
На Херсонщині працівники нічних клубів таки перекривали міст

На Херсонщині працівники нічних клубів та ресторатори перекривали Антонівський міст через Дніпро на знак протесту проти обмеження роботи розважальних закладів до 23 години.

Джерело: начальниця відділу комунікації ГУ НП в Херсонській області Тетяна Пшонь у коментарі Укрінформу, голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв у Facebook

 
"Херсонская мастерская новостей"

Пряма мова Пшонь: "Протягом години п’ять разів перекривали рух транспорту – частково пропускали транспорт, потім знову здійснювали безперервний рух по пішохідному переходу, потім знову пропускали транспорт. Участь в акції брали близько 80 осіб – підприємців, які незгодні з обмеженням роботи після 23 години".

Деталі: У свою чергу, голова ОДА Юрій Гусєв повідомив, що зустрівся з представниками нічних клубів та закладів харчування Херсонщини, а до цього мав телефонну розмову з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком.

Пряма мова Гусєва: "Переслав пану міністру своє звернення на адресу прем‘єрміністра України, яке ми направили в Кабінет міністрів України ще в п‘ятницю. Олександр Ткаченко пообіцяв це питання підняти завтра з самого ранку на урядовій нараді під головуванням Дениса Шмигаля. Чекаємо на відповідне рішення Кабінету міністрів.

 

Ще раз наголошую на тому, про що говорив щойно із підприємцями: в очікувані рішення Кабміну, розважальні заклади (нічні клуби) можуть працювати виключно у відповідності із постановою Кабінету міністрів України від 8 липня 2020 №588, дія якої поширюється на усі регіони і є обов‘язковою до виконання".

 
Facebook Гусєва

Що передувало: Перед цим голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв просив власників нічних клубів області не перекривати міст на знак протесту проти обмеження роботи клубів, а приходити до нього на зустріч.

8 липня Кабінет міністрів дозволив працювати закладам культури та нічним клубам до 23:00 в умовах карантину.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування