Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" втрачає очки в матчі з "Олександрією", "Шахтар" перемагає в Чернігові

Неділя, 12 липня 2020, 21:58
Динамо втрачає очки в матчі з Олександрією, Шахтар перемагає в Чернігові

Київське "Динамо" у матчі 30 туру української Прем`єр-ліги зіграло унічию із "Олександрією".

Поєдинок пройшов у неділю 12 липня в Олександрії і завершився з рахунком 2:2.

Кияни першими пропустили гол у цій грі. На 23-й хвилині Олександр Сирота збиває у власному штрафному майданчику Дениса Безбородька і суддя вказує на 11 метрів. Динамівцям в цьому епізоді пощастило, що рефері не вилучив Сироту, оскільки той вже мав попередження у своєму пасиві. З 11 метрів Максим Третяков пробив у кут воріт – 1:0.

У "Динамо" в атаці мало що виходило. За перші 45 хвилин можна згадати дальній удар Олександра Андрієвського – вище воріт та момент в Де Пени, котрий з метрів 11-ти пробив повз ворота.

У другому таймі "Динамо" додало, особливо з виходом на поле Беньяміна Вербича. На 63-й хвилині словенець зрівняв рахунок у зустрічі. Вербич поборовся за м`яч у штрафному майданчику "Олександрії" і з розвороту з метрів семи пробив сильно по центру воріт – 1:1.

 

На 75-й хвилині Вербич вивів столичний клуб уперед. Після прострілу з флангу Олександра Караваєва Юрій Паньків відбив м`яча перед собою, і словенець зіграв на добивання ударом головою – 1:2. Втім втримати перемогу і важливі три очки кияни не зуміли. На 90-й хвилині арбітр ставить пенальті у ворота киян після фолу Артема Шабанова на Дмитра Шастала. Суддя передивився ВАР, але рішення не змінив. З пенальті Третяков зрівнює рахунок у грі – 2:2.

В іншому матчі дня "Шахтар" не дав шансі "Десні" залишитися на другому місці. "Гірники" перемогли з рахунком 4:2. У "Шахтаря" забитими голами відзначилися Манор Соломон, Тете, Майкон на 11-метровий удар реалізував Алан Патрік. У чернігівців м`ячі забивали Андрій Гітченко та Олександр Філіпов.

Микола Аврамчук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: