Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пожежа у "Токіо Стар": спіймали співвласника готелю, який перебував у розшуку

Четвер, 16 липня 2020, 16:17
Пожежа у Токіо Стар: спіймали співвласника готелю, який перебував у розшуку
odessa.online

У міжнародному порту "Одеса" затримали співвласника готелю "Токіо Стар" Сергія Дурача, якого розшукували в справі про пожежу в серпні 2019 року, де загинули 9 людей.

Джерело: Державна прикордонна служба, поінформований співрозмовник УП

Дослівно: "Прикордонники виявили в аеропорту Одеси фігуранта кримінальної справи, якого розшукували за порушення правил пожежної безпеки в Одеському готелі, внаслідок якого загинули люди.

Громадянина Болгарії, який перебував у розшуку затримали учора ввечері прикордонники Одеського загону під час оформлення пасажирів авіарейса з Риму".

Деталі: Прикордонники повідомляють, що передали іноземця представникам Нацполіції. За даними УП, мова йде про Сергія Дурача.

Передісторія:

  • В ніч на 17 серпня 2019 року в одеському готелі "Токіо Стар" на вулиці Водопровідній сталася пожежа,в результаті якої 9 осіб загинули, 10 були госпіталізовані.
  • Поліція розглядала версії можливого факту вбивства, підпалу з метою приховування злочину, порушення правил пожежної безпеки та необережного використання вогню жителями готелю. 
  • Власник готелю Вадим Чорний відмовився надати компенсації родичам жертв та самим постраждалим, оскільки не вважає себе винуватцем пожежі.
  • Обласна прокуратура повідомила про підозру і другому власнику готелю "Токіо Стар" Сергію Дурачу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування