Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук присоромив депутатів: поводять себе як на Бессарабці

Четвер, 16 липня 2020, 17:09
Кравчук присоромив депутатів: поводять себе як на Бессарабці

Перший президент України Леонід Кравчук присоромив народних депутатів Верховної Ради дев’ятого скликання через їхню поведінку і відсутність політичної культури відносин.

Джерело: урочисте засідання парламенту 16 липня з нагоди 30-ї річниці прийняття декларації про державний суверенітет України

Пряма мова: "Ще одне важливе про культуру відносин у суспільстві і Верховній Раді. Іноді, коли спостерігаєш риторику деяких депутатів, деяких політиків, то складається сумне враження, що знаходишся на Бессарабці.

Образи, невігластво, неточність формулювань і навіть маленькі побрехеньки неприпустимі на цьому фоні великих завдань, які стоять перед Україною, тому я звертаюся з великим проханням подумати про політичну культуру нашого життя".

Деталі: За його словами, він помітив, що деякі депутати та політичні сили дивляться на закон та Конституцію як на ганчірки чи папірець, зневажають його. 

При цьому він повернувся до чинного президента Володимира Зеленського і сказав, що від нього залежить чи буде закон торжествувати, а ті, хто його порушує, будуть притягнуті до відповідальності. 

Кравчук закликав зупинити ворожнечу та популізм у Верховній Раді. 

Альона Мазуренко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування