Адвокат Трампа Джуліані підхопив коронавірус

Понеділок, 7 грудня 2020, 03:04
Адвокат Трампа Джуліані підхопив коронавірус

Особистий адвокат чинного президента США Дональда Трампа, 76-річний Рудольф Джуліані захворів на COVID-19. Пізніше Reuters з посиланням на два джерела повідомив, що Джуліані госпіталізований.

Джерело: Трамп у Twitter

Дослівно: "Руді Джуліані, безумовно, найвеличніший мер в історії Нью-Йорка, який невтомно працював, викриваючи найбільш корумповані (безумовно!) вибори в історії США, отримав позитивний тест на китайський вірус".

UPD: Агенство Reuters з посиланням на два джерела повідомило, що Джуліані госпіталізований до лікарні Джорджтаунського університету у Вашингтоні, округ Колумбія.

У лікарні поки не відповіли на прохання агентства про коментар.

В свою чергу син Джуліані Ендрю Джуліані, який місяць тому хворів COVID-19, написав у Twitter, що його батько "відпочиває, отримує велику турботу і відчуває себе добре". 

Деталі: Трамп побажав адвокату швидкого одужання, зазначивши, що вони "будуть продовжувати".

Що передувало: Після президентських виборів у США, перемогу на яких здобув демократ Джо Байден, Джуліані координує адвокатів Трампа, які намагаються оскаржити результати виборів в окремих штатах.

Передісторія:

  • 2 жовтня президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що він і його дружина Меланія захворіли на коронавірусну хворобу COVID-19.
  • 3 жовтня Трампа відправили у медичний центр Волтера Ріда за рекомендацією лікарів.
  • 7 жовтня лікар Білого дому Шон Конлі повідомив, що президент вже не має симптомів захворювання, а в його крові виявлені антитіла до коронавірусу. Трамп повернувся до Білого дому.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування