Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мітингувальники перекрили одну зі смуг на столичному Хрещатику

Четвер, 28 січня 2021, 10:54
Мітингувальники перекрили одну зі смуг на столичному Хрещатику

Учасники акції підприємців, що вимагають прийняття законопроектів про захист спрощеної системи оподаткування та звітності, сформували на Майдані Незалежності в центрі Києва колону і вирушили до будівлі Конституційного суду України.

Джерело: кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" з місця подій

Деталі: Мітингувальники йдуть вулицею Хрещатик, через що рух автотранспорту по головній вулиці української столиці ускладнено. Одну зі смуг на Хрещатику повністю перекрили.

Перед цим загальним голосуванням учасники акції вирішили не йти до урядового кварталу і обмежилися рішенням йти до будівель Конституційного суду України (КС), представництва Європейського Союзу і посольства США в Україні.

У свою чергу, правоохоронці закликали водіїв скорегувати маршрути поїздок, щоб не перетинатися з учасниками акції.

Що передувало: Приватні підприємці України 28 січня почали чергову акцію руху "Save ФОП". Учасники руху виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування, за прозорі правила розмитнення товарів та оподаткування, а також за розумні карантинні обмеження. 

Столична поліція повідомляє, що правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії заступили на посилене несення служби, аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення акцій у столиці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування