Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АРМА заявляє про погрози і залякування

П'ятниця, 12 лютого 2021, 10:35
АРМА заявляє про погрози і залякування

Агентство з розшуку та менеджменту активів заявляє, що тиск на його співробітників стає все агресивнішим і чиниться більш жорсткими методами.

Джерело: АРМА у Facebook

Дослівно: "Тривають погрози фізичним насильством щодо керівництва та працівників АРМА, акції залякування влаштовуються безпосередньо за місцем проживання їх сімей та членів родин. При цьому організатори злочинних заходів діють у виражено брутальній формі, намагаючись створити атмосферу постійного страху у професійному та приватному житті представників агентства".

Деталі: В АРМА кажуть, що під їхнім офісом періодично з’являються провокатори, які скандують дискредитаційні гасла та поширюють завідомо неправдиву інформацію про роботу органу.

Також, за їхніми словами у ЗМІ поширюється провокативна інформація, а до дискредитаційної кампанії долучаються деякі політики, які вдаються до публічних звинувачень посадовців АРМА в незаконних діях на підставі сфальсифікованих відомостей і нічим не підтверджених припущень.

Зазначається також, що треті особи намагаються залякати АРМА можливістю притягнення працівників органу до кримінальної відповідальності, проведенням обшуків та іншими діями з боку правоохоронних органів.

Конкретних прикладів агентство не наводить.

АРМА наголошує, що подібний вплив на державний орган зі спеціальним статусом є неприпустимим  та  закликає правоохоронні органи невідкладно провести об’єктивне розслідування всіх інцидентів і захистити фізичну безпеку його співробітників.

Що передувало: Невідомі розбили вікна в авто і облили кров'ю під'їзд особам з керівництва АРМА, відповідального за прийняття рішень.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування