Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала вже вісьмох кандидатів

Понеділок, 15 лютого 2021, 19:49

Центральна виборча комісія станом на 15 лютого зареєструвала 6 кандидатів на проміжних виборах народного депутата – в одномандатному виборчому окрузі № 87 в Івано-Франківській області та двох в ОВО №50 на Донеччині.

Джерело: ЦВК

Деталі: Комісія станом на 15 лютого зареєструвала: адвоката Валентина Рибіна (партія "Шарія") та Вікторію Шилову ("Держава") – в ОВО № 50, а також Михайла Ноняка, Олександра Шевченка ("За майбутнє"), Марусю Звіробій-Біленьку ("Європейська солідарність"), Руслана Зозулю ("Розвиток і добробут"), Руслана Кошулинського ("Свобода") та Юрія Юрченка ("Нова демократія") – в ОВО № 87.

Зазначається, що Комісія відмовила Руслану Токарю ("Справедлива країна") в реєстрації кандидатом в ОВО № 87. Він не вніс грошову заставу у потрібному розмірі, а також були "інші порушення".

Нагадаємо:

  • Вибори відбудуться 28 березня 2021 року.
  • У грудні 2020 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №50 на Донеччині, обраний в якому позафракційний нардеп Руслан Требушкін склав повноваження нардепа, оскільки став мером Покровська.
  • Колишній нардеп "Слуги народу" від цього округу склав мандат, оскільки його обрали на посаду міського голови міста Надвірна на Івано-Франківщині.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування