Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" на останніх хвилинах рятується від поразки у матчі з "Десною"

Неділя, 21 лютого 2021, 20:48
Динамо на останніх хвилинах рятується від поразки у матчі з Десною

Київське "Динамо" у матчі 15 туру української Прем`єр-ліги зіграло унічию 1:1 із чернігівською "Десною".

Поєдинок пройшов у неділю 21 лютого у Києві на стадіоні "Динамо".

Вже на 14-й хвилині момент виникає біля воріт "Динамо". Після навісу з флангу Андрій Тотовицький не влучив по м`ячу, і шанс на гол втрачено. Відповіді "Динамо" довелося чекати хвилин з 20-ть. Томаш Кендзьора пробивав головою, і Євгеній Паст рятує ворота "Десни" від голу.

Старт другого тайму вже був за киянами. Небезпечно по воротах били Віктор Циганков та Жерсон Родрігес. Відповідь чернігівської команди була куди ефективнішою. На 53-й хвилині після подачі з флангу Владислава Калитвинцева Пилип Будківський ударом головою відкриває рахунок у матчі - 1:0.

В останні 20-ть хвилин матчу було багато боротьби та ударів по воротах, що були повз ціль. На 84-й хвилині рефері зупиняє гру, коли уболівальники "Динамо" вирішили закидати поле сніжками. Після поновлення поєдинку "Десна" залишається в меншості. Денис Безбородько за чотири хвилини отримав дві жовті картки і був вилучений з поля.

 

На 88-ій хвилині Циганков пробивав з метрів десяти, але м`яч пролетів поруч зі штангою. На 90-й хвилині м`яч влучає в руку у штрафному майданчику "Десни" Андрію Гітченку. Рефері Ігор Пасхал дивиться ВАР і ставить пенальті у ворота номінальних господарів поля. З 11-ти метрів Циганков не дав шансів воротарю "Десни" – 1:1.

Вперше з початку року вболівальників допустили на матчі чемпіонату України. Ультрас "Динамо" не оминули можливість передати "привіт" брату президента клубу однопартійцю кума Путіна Григорію Суркісу. В ультрас триває конфлікт із Суркісами з часу призначення головним тренером біло-синіх екснаставника "Шахтаря" Мірчі Луческу. 

 

Микола Аврамчук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування