Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З'явилось відео Уруського поруч з Кадировим в Еміратах

Понеділок, 22 лютого 2021, 11:48
З'явилось відео Уруського поруч з Кадировим в Еміратах

Нардеп Олександр Качура опублікував відео, на якому віцепрем'єр Олег Уруський йде біля голови Чечні Рамзана Кадирова на церемонії відкриття виставки IDEX-2021 в Абу-Дабі.

Джерело: Качура у Facebook

Пряма мова: "На відео видно, що Уруський заходить разом з іншими сотнями гостями на захід згідно визначеного організаторами місці. Він навіть не вітався з тим чоловіком по праву руку від нього".

Деталі: Свій пост Качура адресує прем'єр-міністру Денису Шмигалю, який раніше накинувся із критикою на Уруського через цю ситуацію.

"Дайте хтось номер телефону Уруського пану Шмигалю. Бо пан прем’єр пише одразу пости з фото, не розбираючись", - обурюється нардеп.

Передісторія: Раніше Шмигаль написав у Facebook, що чекає пояснень від віце-прем'єра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського щодо фото поруч із підконтрольним Кремлю главою Чечні Рамзаном Кадировим.

У повідомленні місцевої агенції Emirates News Agency є зокрема абзац про те, що на церемонії відкриття виставки до спадкоємного принца Абу-Дабі шейха Мухаммада бін Заїда Аль Нагаяна приєднався Кадиров, президент Татарстану Рустам Мінніханов, Уруський та генерал Мохамед Хамдан Дагло.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування