Covid-19: уряд занепокоєний зростанням кількості хворих ще у двох областях

Понеділок, 22 лютого 2021, 12:53

Кабінет міністрів звертає увагу на зростання кількості хворих на Covid-19 у Вінницькій та Закарпатській областях.

Джерело: прем'єр-міністр Денис Шмигаль на нараді під головуванням президента Володимира Зеленського

Деталі: Очільник уряду поінформував Зеленського про складну ситуацію у двох регіонах.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко додав, що в областях, де спостерігається зростання кількості хворих на коронавірус, збільшується й тривалість госпіталізації: якщо раніше вона тривала сім-вісім днів, то зараз – 19-20.

Шмигаль зазначив також, що ситуація в Івано-Франківській області залишається напруженою.

Пряма мова: "За минулу добу зареєстровано 515 захворілих. У більшості лікарень зайняті ліжка, розгорнутий мобільний госпіталь. Було проведено регіональну комісію з питань ТЕБ та НС за участі головного державного санітарного лікаря. Завтра планується проведення державної комісії ТЕБ та НС щодо вжиття ще низки заходів, які відповідають червоному рівню карантинних обмежень".

Передісторія: Найбільше нових випадків коронавірусу за минулу добу зареєстрували знову в Івано-Франківській (515) та  Вінницькій (328) областях, а також у Житомирській (285), Львівській (279) та Чернівецькій (259) областях.

Далі йде Закарпатська область (233), столиця Київ та Київська область – на сьомій і восьмій сходинці (169 і 166 випадків відповідно).

Через зростання кількості випадків коронавірусу в Івано-Франківській області навіть встановили 16 контрольно-пропускних пунктів для здійснення особливого порядку в’їзду і виїзду з окремих населених пунктів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News