ЦВК зареєструвала Вірастюка кандидатом в нардепи

Вівторок, 23 лютого 2021, 16:24
ЦВК зареєструвала Вірастюка кандидатом в нардепи

Центральна виборча комісія зареєструвала спортсмена Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати на проміжних виборах 28 березня 2021 року.

Джерело: сайт ЦВК

Деталі: Вірастюк братиме участь на виборах в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) від партії "Слуга народу".

Загалом ЦВК зареєструвала 10 кандидатів. Окрім Вірастюка, у виборах в окрузі № 87 братиме участь Юрій Голіней від партії "Всеукраїнське об’єднання "Платформа громад" та  Йосип Резеш від "КМКС" Партії угорців України.

В одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область) ЦВК зареєструвала Іштвана Добшу від "КМКС" Партії угорців України та Людмилу Дорошенко від "Майбутнє країни".

Крім того, ЦВК зареєструвала в окрузі № 50 Олександра Груздєва, Сергія Звагольського, Богдана Мироненка, Олександра Тамбулатова, Юрія Третяка - як самовисуванців.

Як зазначається, ЦВК відмовила Артему Кірсанову ("Оберіг") в реєстрації – зокрема тому, що він не вніс грошову заставу.

Водночас, ЦВК відмовила Олександру Дорошенку ("Майбутнє країни") в ОВО №87. Він не виконав умов проживання в Україні протягом останніх п’яти років на день проведення виборів.

Передісторія:

  • В окрузі №50 весною відбудуться вибори, тому що позафракційний нардеп Руслан Требушкін склав повноваження нардепа - він став мером Покровська.
  • В окрузі №87 вибори відбудуться, бо колишній нардеп "Слуги народу" – Зіновій Андрійович - від цього округу став міським головою міста Надвірна в Івано-Франківській області.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News