Ліга Чемпіонів: "Баварія" в Римі розгромила "Лаціо", "Челсі" сильніший за "Атлетико"

Вівторок, 23 лютого 2021, 22:55
Ліга Чемпіонів: Баварія в Римі розгромила Лаціо, Челсі сильніший за Атлетико

Мюнхенська "Баварія" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів на виїзді розгромила римський "Лаціо" з рахунком 4:1.

Поєдинок пройшов у Римі у вівторок 23 лютого.

У першому таймі "Баварія" повністю переграла римську команду, забивши три м`ячі. Рахунок у грі був відкритий вже на дев`ятій хвилині. Після помилки захисника "Лаціо" Роберт Левандовськи розібрався з Хосе Рейна і забивав вже у пусті ворота - 1:0. На 24-й хвилині рахунок стає 2:0. 17-річний Джамал Мусіала відзначився ударом у кут воріт з лінії штрафного майданчика.

На 43-й хвилині Лерой Сане зіграв на добивання після сейву від воротаря "Лаціо", зробивши рахунок розгромним - 3:0. "Лаціо" у першому таймі кілька разів пробивав по воротах "Баварії", але ці удари були не складними для Мануеля Нойєра.

На початку заключної 45-хвилинки "Баварія" забиває четвертий гол у ворота "Лаціо". Після прострілу у штрафну "орлів" м`яча у власні ворота зрізав Франческо Арчбі - 4:0. За дві хвилини "Лаціо" один м`яч відіграв. Хоакін Корреа увійшов у штрафний майданчик і пробив повз Нойєра - 4:1. До закінчення матчу швидше "Баварія" могла зробити рахунок більш розгромним, ніж "Лаціо" скоротити розрив у рахунку.

В іншому матчі дня англійський "Челсі" переміг мадридський "Атлетико" з рахунком 1:0.

Зустріч пройшла у Бухаресті у вівторок 23 лютого.

Перший тайм обидві команди завершили з нічийним рахунком. Кожна команда мала по кілька моментів. На початку гри "Атлетико" мав гарну нагоду повести в рахунку, але Томас Лемар не поцілив у порожні ворота. У "Челсі" був момент у Тімо Вернера, але його удар відбив Ян Облак.

Другий тайм не додав більшої кількості моментів біля обох воріт, а долю зустрічі вирішив красень-гол від Олів`є Жиру. На 70-й хвилині Жиру ударом через себе пробив ворота "Атлетико", але суддя Фелікс Бріх фіксує положення поза грою. Втім після перегляду ВАР гол зараховується, і шедвер від Жиру стає переможним у цій зустрічі.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування