Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Манчестер Сіті" та "Реал" виграли перші матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів

Середа, 24 лютого 2021, 22:58
Манчестер Сіті та Реал виграли перші матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів
фото: Real Madrid

Англійський "Манчестер Сіті" виграв перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів у менхенгладбахської "Боруссії" з рахунком 2:0.

Поєдинок пройшов у Будапешті у середу 24 лютого.

"Городяни" провели рівний матч, домінуючи в кожному з таймів. Англійці повели в рахунку на 27-й хвилині. Після подачі з флангу гол забив ударом головою Бернарду Сілва.

У другому таймі "Манчестер Сіті" довів свою перевагу ще до одного забитого м`яча. На 65-ій хвилині подвоїв рахунок влучним ударом Габріель Жезус. У німецької команди був момент після удару п`ятою Алассана Плеа п`ятою, але лише поруч зі штангою. У доданий арбітром час Ханес Вольф міг відквитати один м`яч, але не зумів переграти Едерсона. Українець Олександр Зінченко провів весь матч на лаві запасних "Манчестер Сіті".

В іншому матчі дня італійська "Аталанта" програла мадридському "Реалу" з рахунком 0:1.

Гра пройшла 24 лютого в італійському Бергамо.

Вже із 17-ї хвилини італійці грали у меншості. Пряму червону картку за фол останньої надії отримав Ремо Фройлер. Ще в першому таймі мадридці мали кілька нагод повести в рахунку. Класні удари вийшли в Начо та Іско, але лише поруч з воротами. Відповідь "Аталанти" на ці удари була у виконанні Муріеля, але також повз ворота.

На 45-й хвилині П`єрлуіджи Голліні рятує ворота італійців після удару Варана. У завершальні 45-ть хвилин "Реал" продовжував домінувати і довів матч до виграшу з мінімальним рахунком. Перемогу королівському клубу приніс влучний удар Ферлана Менді. Українець Андрій Лунін провів матч у запасі "Реала", а Руслан Малиновський вийшов на заміну на 85-ій хвилині зустрічі.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування