Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ліга Чемпіонів: ПСЖ та "Ліверпуль" прогнозовано крокують до чвертьфіналу

Середа, 10 березня 2021, 23:00
Ліга Чемпіонів: ПСЖ та Ліверпуль прогнозовано крокують до чвертьфіналу
фото: twitter.com/LFC

Французький ПСЖ вийшов до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів. У першому матчі турніру французи розгромили іспанську "Барселону" з рахунком 4:1. У матчі-відповіді в іспанців камбек не вийшов, і гра закінчилася з нічийним рахунком 1:1.

Матч пройшов у середу 10 березня в Парижі.

У стартові 45 хвилин "Барселона" мала не один момент, щоб зіпсувати настрій ПСЖ. Втім удари Усмана Дембеле та Ліонеля Мессі нейтралізував Кейлор Навас. А удар Деста прийняла на себе поперечка воріт. Першими у цій грі забили господарі. На 31-й хвилині суддя призначив пенальті у ворота іспанців після перегляду ВАР. З 11-ти метрів Кіліан Мбаппе не залишив шансів Тер Штегену - 1:0.

На 37-й хвилині Мессі ударом з метрів 23-х у верхню дев`ятку воріт зрівнює рахунок - 1:1. Міг Ліонель стати і героєм гри. На 45-й хвилині аргентинець не зумів реалізувати пенальті, який відбив Навас.

У заключні 45 хвилин "Барселона" знову мала перевагу за моментами, але вже без голів. Чудово гру видав Навас, зробивши сейви після ударів Серхіо Бускетса та Антуана Грізманна. На останній хвилині матчу Мбаппе таки міг вирвати перемогу для своєї команди. Вийшовши сам на сам з Теш Штегеном форвард пробив вище воріт.

Ще одним чвертьфіналістом Ліги Чемпіонів став англійський "Ліверпуль". Після виїзної перемоги з рахунком 2:0 над німецьким "Лейпцигом" в 1/8 фіналу англійська команда не мала проблем і в домашній грі.

Поєдинок пройшов у Будапешті у середу 10 березня.

У першому таймі "Ліверпуль" мав ігрову перевагу, але обійшлося без забитих голів. У другому таймі англійці оформили перемогу за чотири хвилини. На 70-й хвилині влучний удар Мохамеда Салаха вивів "Ліверпуль" вперед - 1:0. За чотири хвилини рахунок стає вже 2:0. Відзначився забитим м`ячем Садьйо Мане.

Ворота "Ліверпуля" після удару Александра Серлота врятувала поперечка воріт.

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування