Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти на Донбасі продовжують стріляти, ЗСУ відкривають вогонь у відповідь

Субота, 13 березня 2021, 18:34
Окупанти на Донбасі продовжують стріляти, ЗСУ відкривають вогонь у відповідь

13 березня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували 6 порушень режиму припинення вогню з боку гібридних військ РФ, українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Джерело: вечірнє зведення штабу ООС

Деталі: Неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти гатили з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. У цьому ж напрямку, застосувавши квадрокоптер, збройні формування Російської Федерації скинули над позиціями Об’єднаних сил дві гранати.

Поблизу населеного пункту Піски російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

У штабі розповіли, що на дії збройних формувань українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Від початку доби бойових втрат серед українських бійців немає.

У повідомленні також йдеться, що на блокпосту поблизу населеного пункту Кремінець бойовик затримав на 50 хвилин патруль ОБСЄ, який слідував у напрямку Донецька.

Дослівно: "Значне скупчення військової техніки окупантів свідчить про наміри і надалі здійснювати провокації уздовж лінії розмежування. Нарощування озброєння та зосередження військової техніки в районі полігонів, є прямим доказом проведення навчання та бойового злагодження підрозділів російсько-окупаційних військ.

Також, було зафіксовано проведення російськими найманцями інженерних робіт з розширення оборонних позицій в районі донецького аеропорту в напрямку лінії розмежування".

Нагадаємо: 12 березня на Донбасі було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, один військовий загинув та одного було травмовано.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування