Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" долає "Зорю", "Шахтар" громить "Десну"

Неділя, 14 березня 2021, 17:59
Динамо долає Зорю, Шахтар громить Десну

Київське "Динамо" у матчі 18 туру української Прем`єр-ліги з рахунком 2:0 здолало луганську "Зорю".

Поєдинок пройшов у Запоріжжі в неділю 14 березня.

У першому таймі на полі була рівна гра, але гостріше в атаці була луганська команда. Два моменти були в Аллахіяра Сайядманеша. Спочатку іранський форвард не влучив по воротах ударом з метрів 18-ти. На 35-й хвилині Аллахіяра вивели сам на сам з воротарем, але Георгій бущан врятував "Динамо" від голу.

У киян був момент у Віталія Буяльского, але вчасно з воріт вийшов голкіпер луганчан Нікола Васіль.

У другому таймі вже ініціатива була за киянами. На 55-й хвилині "Динамо" виходить вперед. Після передачі з флангу Артем Беседін забиває у порожні ворота 1:0. За кілька хвилин удар Беседіна, і в грі вже воротар "Зорі". На 58-й хвилині рахунок стає 2:0. Сергій Сидорчук ударом в один дотик пробиває під поперечку воріт "Зорі" - 2:0.

До завершення матчу ще по моменту було в обох команд, але рахунок залишився незмінним - 0:2 на користь "Динамо".

Ще в одному матчі туру "Шахтар" розгромив "Десну" з рахунком 4:0. Рахунок у матчі був відкритий на 35-й хвилині. З пенальті Тете переграв воротаря "Десни".

 

"Десна" ще в першому таймі мала пару нагод пробити ворота "Шахтаря". Після удару Олексія Гуцуляка черговий сейв на свій рахунок записав Анатолій Трубін. На останній хвилині першого тайму лише штанга воріт стала на шляху м`яча після удару Андрія Тотовицького.

За п`ять хвилин другого тайму "гірники" вчинили розгром чернігівської команди. На 75-й хвилині удар Манора Соломона і вже 2:0. Через дві хвилин Соломон робить дубль, пробивши воротаря "Десни" з метрів семи - 3:0. Довершив розгром "Десни" Тете, який розібрався із захисниками і пробив низом у кут воріт - 4:0.

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування