Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські найманці 10 разів обстріляли українські позиції

Вівторок, 16 березня 2021, 06:39
Російські найманці 10 разів обстріляли українські позиції

За добу 15 березня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню.

Джерело: Штаб ООС у Facebook

Деталі: Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід", у передмісті населених пунктів Верхньоторецьке та Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм та 120 мм, а також гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподалік населених пунктів Лебединське та Трудівське російсько-окупаційні війська вели обстріл із великокаліберних кулеметів та автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу селища Гнутове окупанти застосували ручний протитанковий гранатомет, а біля Мар’їнки – стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ", біля містечка Південне, ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На обстріли противника українські воїни відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед бійців ЗСУ немає.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на непідконтрольній території.

Станом на 7 годину ранку 16 березня обстрілів не зафіксовано.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування