В Росії подумують збудувати новий армійський музей у вигляді величезної зірки - ВВС

Середа, 17 березня 2021, 14:16
В Росії подумують збудувати новий армійський музей у вигляді величезної зірки - ВВС

В Росії в підмосковному парку "Патріот" можуть побудувати новий музей збройних сил вигляді "блакитної зірки".

Джерело: матеріал російської служби ВВС

Деталі: У новий музей начебто мають перенести вже існуючий Центральний музей збройних сил, що діє в Москві на вулиці Радянської Армії.

Плани будівництва нового музею підтвердив один з підрядників Міноборони, який мав відношення до зведення інших об'єктів в парку "Патріот".

Видання навело фото із трьох презентації проектів музею. Офіційно міноборони спростувало їх справжність, але самі презентації отримані з різних не пов'язаних між собою джерел і на різних носіях.

У парку "Патріот" на місці, позначеному в презентації, дійсно йде будівництво. І Музей збройних сил, і парк належать міністерству оборони Росії.

 

Дослівно: "На одній з презентацій було представлено кілька ескізів майбутнього будинку, а на двох інших - більш детальний план цілого музейного комплексу, що складається з двох будівель і великого парку навколо них.

Всі ескізи передбачають, що нова будівля буде у формі величезної блакитної зірки, що лежить на землі посередині парку. Розрізняються лише деякі деталі - наприклад, форма самої зірки або скління будівлі".

 

"Крім самої будівлі музею всі проекти включають в себе виставковий майданчик, полігони для демонстрації військової техніки та інші будівлі. В одній з презентацій також відзначені зоопарк з пішохідної естакадою над ним, іподром, майданчик-амфітеатр для театральних вистав".

Передісторія:

  • Раніше повідомлялося, що в головному храмі Збройних сил Росії мала бути мозаїка із зображенням президента РФ Володимира Путіна і інших політичних діячів сучасної Росії.
  • Згодом цю мозаїку вирішили прибрати.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування