Ліга Чемпіонів: "Баварія" та "Челсі" закрили список чвертьфіналістів

Середа, 17 березня 2021, 23:18
Ліга Чемпіонів: Баварія та Челсі закрили список чвертьфіналістів

Англійський "Челсі" пробився до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів. У матчі-відповідь 1/8 "сині" з рахунком 2:0 здолали мадридський "Атлетико". Нагадаємо, що в першій грі в Іспанії "Челсі" переміг з мінімальним рахунком.

Поєдинок пройшов у середу 17 березня на стадіоні "Стемфорд Бридж" у Лондоні.

"Челсі" ще в першому таймі зробив некомфортним рахунок для іспанців. На 34-ій хвилині після пасу Тімо Вернера Хакім Зієш пробив повз воротаря "Атлетико" - 1:0. Іспанці в першому таймі нічого не створили біля воріт господарів поля.

У заключній 45-хвилинці "Челсі" продовжували грати на ще один гол. В англійців небезпечні удари були у Зієша та Вернера. На 80-й хвилині "Атлетико" і взагалі залишився в меншості. За відмашку у чужому штрафному майданчику був вилучений Стефан Савіч.

У доданий арбітром час іспанці таки отримали шанс пробити ворота "Челсі", але удар Жоау Фелікса з метрів десяти відбив Менді. На четвертій доданій хвилині Емерсон забиває другий гол у ворота "Атлетико" - 2:0.

Ще одним чвертьфіналістом Ліги Чемпіонів стала мюнхеньска "Баварія". Після 4:1 в Римі мюнхенці в домашній грі також перемогли "Лаціо". Рахунок гри - 2:1.

Зустріч пройшла на стадіоні "Альянц Арена" у Мюнхені у середу 17 березня.

Стартові хвилини першого тайму "Лаціо" був активніше в атаці, але забили гол німці. На 33-й хвилині Роберт Левандовськи реалізував пенальті - 1:0. У другому таймі вже "Баварія" вела гру. На 67-й хвилині Левандовськи спробував оформити дубль, але після його удару м`яч влучив у штангу воріт "Лаціо". На 73-й хвилині Чупо-Мотінг влучним ударом робить рахунок 2:0.

На 83-й хвилині Марко Пароло один гол відквитав. На 90-ій хвилині Серж Гнабрі міг забити ще й третій гол, але не зумів переграти воротаря "Лаціо".

До чвертьфіналу Ліги Чемпіонів також пробилися: "Ліверпуль", "Манчестер Сіті, ПСЖ, "Реал", "Боруссія" Дортмунд та "Порту".

Микола Аврамчук для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...