Лукашенку подарували "шкіряну" Білорусь

Середа, 24 березня 2021, 13:38
Лукашенку подарували шкіряну Білорусь

Самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку подарували шкіряну карту Білорусі, щоб "прикрасити його резиденцію".

Джерело: білоруське державне видання "БЕЛТА"

Деталі: Подарунок Лукашенку зробили на шкіряному підприємстві в Гатово. Карту зроблено з різних типів шкіри.

 

Гендиректор фабрики Ольга Політико під час передачі карти Лукашенко сказала: "Нехай прикрашає вашу резиденцію. А вам - здоров'я, терпіння, і ...Дякую велике".

Лукашенко перебив її і сказав: "Ось надивилася ти цих фільмів ..."Резиденція"... Це в Палаці незалежності буде. Це ж твоя резиденція, а не моя".

Нагадаємо: 

  • Самопроголошений президент Білорусі користується сімома великими резиденціями та володіє автопарком з елітними автомобілями, зокрема, в нього є ексклюзивна модель "Майбах".
  • Опозиційний білоруський Youtube-канал NEXTA опублікував фільм "Лукашенко. Золоте дно" про його резиденції, елітні автомобілі, авіапарк та незаконне збагачення. Лукашенко назвав неправдивою інформацію, наведену у фільмі.
  • Лукашенко перебуває при владі майже 30 років.
  • З серпня 2020 року в Білорусі тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів, на яких переможцем був оголошений Олександр Лукашенко. Протестуючі вимагають проведення нових справедливих виборів, звільнення політичних в'язнів і відповідальності за побиття і катування мирних демонстрантів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування