Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єрмак чекає на тристоронні перемовини Зеленського з Меркель і Макроном

Понеділок, 5 квітня 2021, 14:53
Єрмак чекає на тристоронні перемовини Зеленського з Меркель і Макроном

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що невдовзі відбудуться тристоронні перемовини у форматі Україна-Франція-Німеччина.

Джерело: відео-коментар Єрмака наданий Офісом президента "Українській правді"

Пряма мова Єрмака: "Це були переговори трьох країн (РФ, Франції і Німеччини - ред.) і до "Нормандського формату" це має таке ж відношення як сьогодні би будь-які три країни зустрілися і проговорили свої питання.

Так, там дійсно говорили і про питання війни на Донбасі, але я хотів би одразу сказати, що зрадофіли знову придумують якісь фейки, а ціна їм нам уже зрозуміла після розмови президента Зеленського і президента Байдена…

Консультації з нашими партнерами по "Нормандському формату" відбуваються щотижня по декілька разів на тиждень. Минулого тижня я два чи три рази розмовляв з представниками Франції, представниками Німеччини. І я думаю, що відео-конференція, або перемовини трьох країн – Німеччини, Франції і України – відбудуться дуже скоро, тому йде нормальний процес консультацій".

Деталі: Єрмак додав, що перемовини непрості і тяжкі, але вони продовжуються.

Передісторія: 31 березня президент Франції Еммануель Макрон, канцлерка Німеччини Ангела Меркель та президент РФ Володимир Путін провели переговори у форматі відеоконференції, на яких обговорювали в тому числі ситуацію на Донбасі.   

Після цього в Офісі президента України заявили, що Україна продовжує переговори з усіма країнами нормандського формату на різних рівнях і жодні рішення щодо України без неї самої не можуть і не будуть ухвалюватися.  

  

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: