Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навальний скаржиться на нові проблеми із здоров’ям

Понеділок, 5 квітня 2021, 18:06
Навальний скаржиться на нові проблеми із здоров’ям

Засуджений російський опозиціонер Олексій Навальний,який оголосив голодування, повідомив про сильний кашель,температуру, болі в спині та оніміння ніг. 

Джерело: Навальний в Instagram

Пряма мова: "Цитую офіційні дані з сьогоднішнього виміру температури: "Навальний О.А., сильний кашель, температура 38,1".

Але є і світла сторона: кажуть же "клин клином вибивають". Якщо у мене тубік, то може він прожене біль в спині і оніміння ніг".

Деталі: За словами опозиціонера, багатьох засуджених госпіталізують з туберкульозом. Окрім того, жодних санітарних умов у колонії не дотримуються, а хворі перебувають поруч із здоровими.

Навальний також каже, що годують їх лише кашею, схожою на клей, та зіпсованою картоплею. Він заперечив інформацію російських ЗМІ, які стверджують, що він перебуває у нормальних умовах. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алексей Навальный (@navalny)

Що передувало: Російський опозиціонер Олексій Навальний, який зараз сидить у в'язниці, оголосив голодування.

Передісторія

  • 24 березня стало відомо, що Навальний у тюрмі відчуває сильні болі в спині і не може наступити на ногу. Адвокати повідомили, що його стан "вкрай неблагополучний".
  • На початку лютого російський суд засудив Навального до 3,5 років виправної колонії загального режиму. 28 лютого Навального перевезли до виправної колонії у Володимирській області.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...