Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський провів переговори з Трюдо про стримування РФ

Субота, 12 лютого 2022, 21:54
Зеленський провів переговори з Трюдо про стримування РФ
Джастін Трюдо, фото getty images

Президент Володимир Зеленський провів переговори з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо на тлі російської загрози.

Джерело: Зеленський Twitter та у Telegram, Трюдо у Twitter

Пряма мова: "Мав важливу розмову з моїм другом Джастіном Трюдо про дипломатичні зусилля наших союзників щодо деескалації. Вітаю рішення Канади надати значний фінансовий пакет для зміцнення України. Ще один потужний сигнал, що Україна і Канада разом!

Реклама:

Вдячний за прихильність до дипломатичного тиску на Російську Федерацію, підтвердження пакету макрофінансової допомоги, продовження й розширення місії UNIFIER".

Деталі: Президент України додав, що на тлі військової загрози, джерелом якої є Росія, Канада та канадський народ – потужні союзники України.

Пряма мова Трюдо: "Підтримка Канадою суверенітету та територіальної цілісності України залишається непохитною, і ми й надалі будемо поруч із народом України. У цьому ми єдині з нашими союзниками та партнерами. Це був меседж, яким я поділився з президентом України Володимиром Зеленським під час сьогоднішньої розмови".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

  • Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що на три роки продовжить і суттєво розширить свою військову тренувальну місію в Україні UNIFIER, і Канада передасть Україні нелетальне обладнання, поділиться розвідувальними даними та допоможе протистояти кібератакам.

Знати більше: Чи можливе вторгнення в Україну? Які перспективи наступу Росії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: