Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кремль погрожує заблокованому в РФ Facebook, бо там можна ображати Путіна

П'ятниця, 11 березня 2022, 11:51
Кремль погрожує заблокованому в РФ Facebook, бо там можна ображати Путіна

Москва вживе "рішучих заходів", якщо Facebook та Instagram не блокуватимуть "заклики до насильства проти РФ", заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков.

Джерело: Пєсков, якого цитують російські державні ЗМІ

Деталі: Пєсков заявив, що Кремль перевірятиме, чи дійсно Facebook та Instagram дозволили заклики до насильства проти солдат-окупантів у контексті вторгнення в Україну.

Реклама:

Якщо це підтвердиться, Кремль обіцяє "рішуче припинити їхню діяльність".

Тим часом Facebook у Росії не працює, його заблокували тиждень тому.

Що передувало:

ВІДЕО ДНЯ
  • Користувачам Facebook та Instagram у деяких країнах дозволять закликати до насильства проти  російських солдатів у контексті вторгнення в  Україну. Зміни поширюються на Вірменію, Азербайджан, Естонію, Грузію, Угорщину, Латвію, Литву, Польщу, Румунію, Росію, Словаччину та Україну.
  • Meta дозволяє агресивні висловлювання, коли вони націлені на російських солдатів, крім військовополонених, або націлені на росіян там, де ясно, що контекст — це вторгнення Росії до України.
  • Соціальна мережа також тимчасово дозволяє деякі повідомлення, які закликають до смерті президента РФ Путіна або президента Білорусі Олександра Лукашенка, у країнах, що включають Росію, Україну та Польщу. Уточнюється, що заклики до смерті лідерів будуть дозволені, якщо вони не містять інших цілей або не містять даних про місце і метод.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: