Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Азов" сподівається на деблокаду Маріуполя і кличе рятувальників розбирати завали

Субота, 2 квітня 2022, 20:13

Заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар розповів про ще одну "партію" знищеної техніки РФ й закликав деблокувати Маріуполь та рятувати людей з-під завалів.

Джерело: відеозвернення Паламара.

Пряма мова: "Щохвилини захисники Маріуполя перебувають на межі життя і смерті. У повній блокаді продовжують героїчну боротьбу за Україну та за своїх громадян, воюючи за кожен метр рідної землі.

Реклама:

Я хочу побажати українцям бути такими ж справжніми, такими ж відчайдушними, такими ж хоробрими, як наші хлопці. Тільки за вчора було знищено 2 БМП. А сьогодні - один танк та ворожу піхоту.

Ми сподіваємося на деблокаду. Знаємо, що політики та військові роблять все можливе для цього. Віримо, що Україна має рішення виходу із цієї ситуації.

В історії нашої країни є факти перемог, факти звитяги та героїчного чину наших військових. (...) Тому потрібно перемагати, бо ми на це здатні. Я закликаю всіх українців до боротьби за нашу територію, за наших дітей, за наше майбутнє. Я закликаю усе можливе, щоб в Маріуполь приїхали рятувальники зі спецтехнікою, щоб розбирати завали...".

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: 31 березня командування полку Національної гвардії "Азов" закликало військово-політичне керівництво України провести операцію з деблокади Маріуполя. 

Керівник Донецької ОДА/ОВА Павло Кириленко заявив, що військове керівництво держави вживає всіх заходів, щоб допомогти бійцям у Маріуполі, але деблокувати це місто дуже складно.

Раніше заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар розповів, чому українські захисники не залишили Маріуполь, коли ситуація там стала занадто складною, попри те, що Володимир Зеленський їм це дозволив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування