Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ опублікували перехоплення розмов російських пілотів під час обстрілу Сарн у неділю

Понеділок, 29 серпня 2022, 16:19
ЗМІ опублікували перехоплення розмов російських пілотів під час обстрілу Сарн у неділю
Фото ілюстративне

Моніторингова група "Беларускі Гаюн" опублікувало аудіоперехоплення, на якому російські пілоти спілкуються під час обстрілу України з території Білорусі.

Джерело: повідомлення моніторингової групи "Беларускі Гаюн"

Дослівно: "Увечері 28 серпня з повітряного простору Білорусі надзвуковими ракетоносцями-бомбардувальниками Ту-22М ВКС РФ було завдано ракетного удару територією України… у період з 19:29 до 19:39 було випущено мінімум 5 ракет.

Реклама:

Запуски ракет зафіксовано над Жовтневим та Петриківським районами (Гомельська область). Звуки запусків ракет були чутні над Туровом та Мозирем".

Деталі: Запуски здійснювалися щонайменше 5-ма літаками ВКС РФ, які зайшли в повітряний простір Білорусі в районі м. Мстиславль (Могилівська область) і пробувши над територією РБ близько 40 хвилин повернулися до РФ через той же район.

ВІДЕО ДНЯ

На записах, чути як пілоти підтверджують, що "відпрацювали" по цілях. "Ви по будівлі відпрацювали? Так, відпрацьовуємо", - кажуть пілоти бортів ВКС РФ.

Пізніше з'ясувалося, ракети потрапили в об'єкт військової інфраструктури у Сарнах Рівненської області України.
За словами голови Рівненської ОВ Віталія Коваля, в об'єкт потрапили 4 ракети. Ударною хвилею пошкоджено близько 30 цивільних об'єктів: житлові будинки та приміщення районної лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування