Патрушев вимагає прикрити засобами ППО важливі об'єкти в центрі Росії

Вівторок, 15 листопада 2022, 13:03

Секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев заявив, що треба посилити прикриття критично важливих об'єктів Центральної Росії, а також посилити боротьбу з партизанами в РФ.

Джерело: Микола Патрушев у Брянську на нараді з питань забезпечення безпеки у Центральному федеральному окрузі 15 листопада, РИА Новости

Пряма мова: "Слід вжити заходів щодо нарощування сил і засобів протиповітряної оборони та контрбатарейної боротьби з метою прикриття районів розташування критично важливих та потенційно небезпечних об'єктів".

Реклама:

Деталі: Крім того, Патрушев заявив, що останнім часом у Центральному окрузі, особливо у прикордонних регіонах, нібито активізувалася діяльність українських розвідувально-диверсійних груп та стали систематичними обстріли.

За його словами, "радикали та екстремісти" проникають до Росії для підривної діяльності та вчинення терактів, тому "відзначаються факти навмисного втручання у роботу об'єктів забезпечення життєдіяльності, включаючи транспортний та паливно-енергетичний комплекси".

Пряма мова: "У процесі проведення спеціальної військової операції збільшується кількість мігрантів. У зв'язку з цим прошу вжити заходів, спрямованих на виключення проникнення на територію округу членів законспірованих осередків екстремістських та терористичних організацій, учасників бойових дій на стороні України.

ВІДЕО ДНЯ

Особливу увагу приділити профілактиці протиправної діяльності у середовищі мігрантів та вимушених переселенців, своєчасно виявляти та усувати причини їх можливого залучення до заходів протестного характеру".

Деталі: Патрушев також заявив, що летальна зброя, що постачається Україні, і бійці-іноземці є "пріоритетними цілями для Збройних сил Росії".

Він впевнений, що, "незважаючи на військову допомогу, що надається колективним Заходом українському режиму, визначені президентом Росії завдання спеціальної військової операції буде виконано".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News