Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пияцтво в селах Росії рекордно зросло цього року – МОЗ РФ

Вівторок, 20 грудня 2022, 11:04
Пияцтво в селах Росії рекордно зросло цього року – МОЗ РФ
ДМИТРО МЕДВЕДЄВ, ілюстративне ФОТО З ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ

У Росії кількість залежних від алкоголю сільських жителів лише за рік зросла на 7% – збільшилася статистика психічних відхилень на тлі пияцтва і смертність від алкоголізму.  

Джерело: ТАСС з посиланням на заяву директора департаменту медичної допомоги дітям, служби допомоги при пологах і громадського здоров'я МОЗ Росії Олени Шешко

Деталі: За інформацією МОЗ Росії, кількість сільських жителів, залежних від алкоголю, за поточний рік зросла на 7%. Також збільшилася кількість психічних розладів через цю шкідливу звичку на 6% і захворюваність на алкоголізм серед жінок у селах на 7%.

Реклама:

У МОЗ зазначили, що зросла загальна смертність від алкоголізму в Росії.

Довідково: Раніше очільник МОЗ РФ Михайло Мурашко заявляв, що споживання алкоголю в Росії з 2008 по 2021 рік знизилося майже на 43%. У 2019 році в Росії було зафіксовано зниження смертності від алкоголю майже на 2% порівняно з 2018 роком.

Нагадаємо: У вересні російські ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що президента Росії Володимира Путіна непокоїть проблема зловживання алкоголем серед його "близького оточення" та вищого керівництва РФ, яка особливо загострилася з лютого цього року.

ВІДЕО ДНЯ

Слухайте також:

Слухайте подкаст "Кляті питання" на зручній платформі:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: