Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти звозять в окупацію меншини з віддалених куточків Росії, щоб витіснити українців – Маляр

Середа, 26 квітня 2023, 12:35
Окупанти звозять в окупацію меншини з віддалених куточків Росії, щоб витіснити українців – Маляр
ГАННА МАЛЯР, ФОТО З FACEBOOK

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що окупанти намагається вплинути на зміну етнічного складу на окупованих територіях України і переселяють в Україну етноси з віддалених регіонів Росії. 

Джерело: Маляр в Telegram

Дослівно: "Країна-агресор намагається вплинути на зміну етнічного складу населення тимчасово окупованої території України.

Реклама:

Найбільш активно заходи проводяться у Луганській області.

З цією метою урядом РФ ініційовано масштабне переселення з віддалених регіонів росії значної кількості осіб різних національностей, переважно малозабезпечених верств населення".

Деталі: За словами Маляр, переселенцям з Росії на тимчасово окупованій території України всіляко сприяють місцеві російські окупаційні адміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Окупаційні адміністрації забезпечують негайне розміщення сімей прибулих, працевлаштування, надання доступних (пільгових) кредитів на придбання житла, розвиток бізнесу тощо.

Водночас місцевих мешканців українців, особливо тих, які підозрюються в дотриманні проукраїнських позиції, російські окупанти, під різноманітними приводами продовжують депортувати до РФ.

Заступниця міністра оборони вважає, що у такий спосіб противник прагне знищити українську державність та національну самоідентичність суспільства на тимчасово окупованих територіях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування