Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В одеському Будинку профспілок вибухнула граната: є загиблий та поранений

П'ятниця, 28 липня 2023, 14:00
В одеському Будинку профспілок вибухнула граната: є загиблий та поранений
фото поліції

У підвалі Будинку профспілок в Одесі вибухнула граната в руках масажиста, який орендував там приміщення – він загинув, його клієнт поранений.

Джерело: поліція Одещини

Дослівно: "Поліцейські встановлюють обставини вибуху в одеському Будинку профспілок. За попередньою інформацією, внаслідок необережного поводження вибухнула граната. У результаті загинула людина".

Реклама:

Деталі: На місці працює слідчо-оперативна група та фахівці управління вибухотехнічної служби. Встановлюються обставини події. Поліція обіцяє надати детальну інформацію згодом.

Оновлено: Як повідомила поліція, попередньо встановлено, що внаслідок необережного поводження граната вибухнула у руках масажиста-реабілітолога, який орендував підвальне приміщення у Будинку профспілок. Реабілітолог загинув, а його відвідувач отримав баротравму легкого ступеня. 

Зараз місце події оглядається спеціалістами вибухотехніками. Походження боєприпасу поліцейські встановлюватимуть у розслідування. Попередня кваліфікація злочину – за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою "нещасний випадок" та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

ВІДЕО ДНЯ

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування