Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко заявив, що йде з армії через інвалідність

Середа, 5 липня 2023, 14:44
Луценко заявив, що йде з армії через інвалідність
Юрій Луценко фото: Facebook

Колишній голова МВС та колишній генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що вже не буде служити в армії, його зняли з військового обліку через встановлену інвалідність.

Джерело: Луценко у Facebook

Пряма мова Луценка: "Київ, Миколаївщина, Бахмут. Честь було служити в такій Армії, з такими людьми, в такий час. Але фізіологія невблаганна -  військова лікарська комісія встановили інвалідність, що призвело до наказу про зняття з військового обліку".

Реклама:

Деталі: Луценко не повідомив про характер інвалідності. За його словами, тепер він збирається "наближати перемогу в якості волонтера". 

Що було раніше

ВІДЕО ДНЯ
  • 20 лютого 2023 року головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний призначив капітана Юрія Луценка командиром взводу ударних безпілотних авіакомплексів.
  • Сам Луценко назвав своє призначення командиром взводу роти ударних безпілотних авіакомплексів рядовою подією, яка відбулася на тлі вуличних боїв у передмісті міста Бахмут Донецької області.
  • Ще у 2020 році Луценко розповідав, що лікує рак у Німеччині. На той час він пережив операцію, і попереду на нього чекав курс хіміотерапії.

Юрій Луценко 1964 року народження, він двічі обіймав посаду міністра внутрішніх справ України (2005-2006, 2007-2010), а також обіймав посаду генерального прокурора (2016-2019).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування