Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія готується до українського наступу на Токмак – розвідка Британії

Неділя, 17 вересня 2023, 09:41
Росія готується до українського наступу на Токмак – розвідка Британії
УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ, ФОТО: ГЕНШТАБ ЗСУ

Розвідка Великої Британії також повідомила, що російські війська укріплюють оборону стратегічно важливого міста Токмак Запорізької області.

Джерело: зведення британської розвідки, "Європейська правда"

Деталі: Зазначається, що довкола Токмака, розташованого приблизно за 16 кілометрів від нинішньої лінії фронту, російські сили встановлюють додаткові блокпости та протитанкові укріплення, а також копають нові окопи в районі, який утримує 58-а загальновійськова армія РФ.

Реклама:

"Токмак готуються зробити стрижнем другої головної лінії оборони Росії", – вважає британська розвідка.

Вона вказує, що покращення оборони міста, ймовірно, свідчить про все більше занепокоєння Росії тактичним проникненням українських військ через першу основну лінію оборони на півночі Запорізької області.

Нагадаємо: В останні тижні українські військові досягли прогресу в наступі на утримуване Росією місто Токмак – важливе місто-бар'єр, що стоїть між українськими військами і Мелітополем Запорізької області.

ВІДЕО ДНЯ

За даними української сторони, за останні дні з Токмака до Мелітополя евакуювали так званий російський "паспортний стіл", а також вивезли співробітників ФСБ та частину окупаційної адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...