Зеленський на Рамштайні: Посилення ППО стане провалом стратегії терору Росії

Середа, 11 жовтня 2023, 12:37
Зеленський на Рамштайні: Посилення ППО стане провалом стратегії терору Росії
Володимир Зеленський, фото: Getty Images

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на засіданні у форматі "Рамштайн" закликав посилити ППО України, зазначивши, що це дозволить наблизити закінчення війни та стане провалом ключової стратегії РФ – "стратегії терору".

Джерело: Зеленський під час першої особистої участі у засіданні "Рамштайну" в Брюсселі у середу, повідомляє "Європейська правда"

Пряма мова Зеленського: "Протиповітряна оборона – це суттєва частина відповіді на питання, коли закінчиться ця війна, і чи вона закінчиться справедливо для України".

Реклама:

Деталі: За словами президента, що цієї зими Росія намагатиметься повторити свої тактики зі знищення української інфраструктури, "але з чіткими висновками і з більшими терористичними зусиллями".

Глава держави зауважив, що "кожен може бачити, що дає захист неба".

"Це гарантія, що у містах буде нормальне життя, буде економіка, будуть люди. Протиповітряна оборона дальньої дії також може гарантувати функціонування наших коридорів у Чорному морі і Дунайському регіоні.

ВІДЕО ДНЯ

Протиповітряна оборона гарантує, що російські літаки не будуть здатні досягти наших українських кордонів і таким чином вона вирішить проблему російських керованих бомб", – зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що зараз необхідний "поштовх і крок вперед" у наданні систем ППО Україні, оскільки це стане провалом ключової стратегії РФ – "стратегії терору".

Що було раніше:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: