Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ізраїль стане більш проукраїнським після атаки ХАМАС і позиції РФ – посол

Вівторок, 24 жовтня 2023, 16:39
Ізраїль стане більш проукраїнським після атаки ХАМАС і позиції РФ – посол
ЄВГЕН КОРНІЙЧУК, ФОТО З FACEBOOK ПОСОЛЬСТВА

Надзвичайний і повноважний посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук упевнений, що не лише народ Ізраїлю, а й уряд стануть більш проукраїнськи налаштованими у зв'язку з атакою бойовиків ХАМАСу й підтримкою їх Кремлем.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "Я думаю, що позиція уряду змінилася саме через останні події. Я впевнений, що Ізраїль буде більш проукраїнськи налаштований - не лише його громадяни та суспільство, а й ізраїльський уряд. Оскільки абсолютно об'єктивно видно позицію РФ, яка висловилася на підтримку ХАМАСу неодноразово, і всіх іранських проксі, які проявилися в цьому масштабному теракті проти Держави Ізраїль".

Реклама:

Деталі: Також Корнійчук наголосив, що важливо розділяти підходи народу й уряду Ізраїлю, і народ підтримує Україну з перших днів війни.

Знати більше: Ефект дежавю. Перші дні війни в Ізраїлі очима українок

Нагадаємо

ВІДЕО ДНЯ
  • 7 жовтня ХАМАС масовано атакував ракетами Ізраїль, у містах спалахнули пожежі. 
  • А вже 13 жовтня президент країни-агресора Володимир Путін заявив про необхідність проведення палестино-ізраїльських переговорів, результатом яких, на його думку, має стати створення незалежної Палестини зі столицею у Східному Єрусалимі.
  • Згодом ЗМІ повідомили, що Ізраїль дипломатичними каналами надіслав попередження Росії через реакцію Москви на атаку руху ХАМАС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: