Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Британська розвідка: На 3 ділянках фронту прогресу немає, у росіян важкі втрати під Авдіївкою

Субота, 18 листопада 2023, 09:56
Британська розвідка: На 3 ділянках фронту прогресу немає, у росіян важкі втрати під Авдіївкою
Фото: Getty Images

За даними британської розвідки, протягом останнього тижня найбільш інтенсивні наземні бої точилися на трьох ділянках фронту, жодна зі сторін не досягла прогресу, але росіяни під Авдіївкою на Донеччині несуть особливо важків втрати.

Джерело: розвідувальне співтовариство Міністерства оборони Великої Британії в суботньому зведенні, передає "Європейська правда"

Дослівно: "Жодна зі сторін не досягла суттєвого прогресу на жодній з цих ділянок. Росія продовжує нести особливо важкі втрати в районі Авдіївки".

Реклама:

Деталі: Повідомляється, що бо точилися на Куп'янському напрямку на Луганщині, під Авдіївкою на Донеччині та на лівому березі Дніпра на Херсонщині, де українські війська створили плацдарм.

Згідно з оцінкою західних посадовців, у боях під Авдіївкою російські сили втрачають "від 500 до 1000 людей на день".

У британській розвідці з посиланням на "свідченнями очевидців" також вказують на важливу роль малих безпілотників і артилерії, особливо касетних боєприпасів, у протистоянні атакам з обох сторін.

ВІДЕО ДНЯ

"З настанням холодної зимової погоди на сході України суттєві зміни на лінії фронту в найближчій перспективі навряд чи очікуються", – підсумовується у зведенні.

Що було раніше: Напередодні британська розвідка вказувала, що РФ занепокоєна майбутнім постачанням західних винищувачів Україні, тому прискорила інтеграцію своїх літаків ДРЛО А-50 і зенітно-ракетних комплексів С-400.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: