Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони підписало вже другу угоду

Понеділок, 20 листопада 2023, 13:03
Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони підписало вже другу угоду
Наталія Калмикова, Артур Міхно, фото: Міноборони

В рамках проєкту "Рекрутинг" Міністерство оборони підписало вже другу угоду з компаніє Work.ua, яка надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно.

Джерело: пресслужба Міноборони

Деталі: Угоду про співпрацю підписали заступниця міністра оборони Наталія Калмикова і співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно.

Реклама:

За словами Калмикової, система сучасного підбору кадрів для ЗСУ має запрацювати якнайшвидше, адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть.

"Рекрутингова компанія надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно", — зазначила Калмикова.

Зі свого боку компанія Work.ua готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов’язаних до лав ЗСУ.

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті. Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим", — сказав керівник Work.ua.

Це вже друга рекрутингова компанія, з якою Міноборони уклало угоду. Оборонне відомство продовжує перемовини з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Що було раніше: Перед цим Міністерство оборони разом з організацією Lobby X запустили проєкт з рекрутингу до лав Збройних сил України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: