Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ відреагувала на тлумачення слів Данілова: Регулярно нейтралізуємо шпигунів

Понеділок, 27 листопада 2023, 12:30
СБУ відреагувала на тлумачення слів Данілова: Регулярно нейтралізуємо шпигунів
СБУ, ФОТО РАДІО СВОБОДА

Служба безпеки України переконує, що нейтралізує будь-які спроби російських спецслужб використовувати свій агентурний потенціал в умовах війни.

Джерело: коментар СБУ, наданий "Українській правді"

Дослівно: "Служба безпеки України нейтралізує будь-які спроби російських фсб та гру використовувати свій агентурний потенціал в умовах війни, і робить усе можливе, щоб ворожі мережі були повністю викорінені.

Реклама:

Наголошуємо: окремі акценти, озвучені сьогодні у ЗМІ, щодо активізації мережі шпигунів всередині української спецслужби, не відповідають дійсності і є проявом некоректної інтерпретації слів очільника РНБО".

Деталі: В спецслужбі нагадали, що фіксують такі прояви та системно й нейтралізують діяльність тих, хто має намір шкодити державній безпеці.

Зокрема, за даними СБУ, протягом 2022-2023 років було викрито, понад 2 тисячі зрадників і встановено понад 300 агентів іноземних спецслужб.

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: 27 листопада ЗМІ процитували секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова в інтерв’ю "The Times", який сказав, що Росія активізувала в Україні мережу шпигунів. 

"Радіо Свобода" написало, що РФ активізувала шпигунів і в СБУ, але Данілов пояснив "Українській правді", що "Times" неправильно зрозумів його, а СБУ "активно працює по шпигунах".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування