Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти заявили про масовану атаку безпілотників на Крим

П'ятниця, 15 грудня 2023, 21:45
Окупанти заявили про масовану атаку безпілотників на Крим
СЕВАСТОПОЛЬ, ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО З WIKIPEDIA

У тимчасово окупованому Криму повідомляли про численні вибухи, так званий "губернатор" Севастополя Михайло Розважаєв та Міноборони РФ написали про роботу ППО по безпілотниках.

Джерело: Крим.Реалії, паблік Кримський вітер, Розважаєв у Telegram , Міноборони РФ 

Деталі: Кореспондент "Крим.Реалії" повідомив, що у центральній частині Севастополя було чутно кілька пусків реактивних бомбометів, після того у місті пролунав гучний вибух із району входу в головну бухту Севастополя.

Реклама:

Так званий "губернатор" Розважаєв написав, що російська ППО збила начебто один безпілотник і "пошкоджень інфраструктури не зафіксовано".

Крім того, телеграм-канал "Кримський вітер" повідомляє про два вибухи в Джанкої. Там перекрили рух через пункт пропуску "Джанкой".

Оновлено: Пізніше Крим.Реалії повідомили з посиланням на місцевих жителів, що в районі між Чорноморським та Міжводним працює російська ППО. Також про роботу ППО пишуть в районі Генічеська.

ВІДЕО ДНЯ

Оновлено о 21:45: Міноборони РФ повідомило, що російська ППО за 2 години начебто збила над Кримським півостровом "26 українських літальних апаратів". 

Передісторія

Увечері 15 грудня губернатор російської Курської області Роман Старовойт заявив, що в небі над Курськом ППО начебто збила 4 безпілотники.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: