Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник голови Нацполіції Тишлек повернувся до роботи після службового розслідування

П'ятниця, 15 грудня 2023, 22:47
Заступник голови Нацполіції Тишлек повернувся до роботи після службового розслідування
ДМИТРО ТИШЛЕК, СКРІНШОТ ВІДЕО

Заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек, у якого журналісти знайшли ймовірні зв’язки з Росією, повернувся до виконання своїх обов’язків, оскільки службова перевірка не знайшла підстав для його звільнення.

Джерело: Міністерство внутрішніх справ у відповідь на запит Цензор.НЕТ

Деталі: У МВС повідомили журналістам, що заступник голови Національної поліції Тишлек був відсторонений від виконання службових обов’язків на місяць, поки проводилось службове розслідування. 29 листопада він повернувся на службу.

Реклама:

Дослівно: "Службове розслідування не встановило фактів, які б свідчили про наявність зв’язків Тишлека Д. П. з будь-якими кримінальними авторитетами, у тому числі згадуваними в журналістському розслідуванні". 

Деталі: Також у МВС зазначили, що у них немає підстав для перевірки Тишлека на поліграфі, а з власної ініціативи він такого бажання не висловлює.

 
Фото - Цензор.НЕТ
 
Фото - Цензор.НЕТ
 
Фото - Цензор.НЕТ

Що передувало: Видання Bihus.Info оприлюднило розслідування, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угрупування.

ВІДЕО ДНЯ

Тишлек після опублікованого розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: