Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Миколаївщині військовий застрелив командира, а потім застрелився сам

П'ятниця, 12 січня 2024, 18:57
На Миколаївщині військовий застрелив командира, а потім застрелився сам
Фото: Getty Images

У Миколаївські області військовослужбовець у званні старшини відкрив вогонь та застрелив з автомата заступника командира роти, а потім застрелився сам. Подія сталася ще 7 січня.

Джерело: "Суспільне", "Укрінформ" з посиланням на керівника Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Андрія Кльопова.

Пряма мова: "Військовослужбовець близько шести разів вистрелив у заступника командира роти з власного автомата, унаслідок чого той помер. Потім військовослужбовець застрелився сам".

Реклама:

Деталі: За його словами, правоохоронці виїхали на місце події та допитали свідків. Кримінальне провадження зареєстровано за статтею "Умисне вбивство".

Начальник служби зв'язків з громадськістю 35 окремої бригади морської піхоти Сергій Козачинський повідомив, що інцидент стався в одному з їхніх підрозділів.

"Стався трагічний випадок, у результаті якого загинуло двоє військовослужбовців. Це сталося в одному з пунктів тимчасової дислокації на Миколаївщині", — розповів він.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомляється, що обидва мобілізовані військовослужбовці нещодавно приєдналися до підрозділу морської піхоти.

Вони перебували в тилу, один з них забезпечував всім необхідним особовий склад, інший виконував обов'язки морально-психологічного забезпечення.

Участь у виконанні бойових завдань військові не брали.

Що було раніше: У жовтні 2023 року столична поліція розслідувала обставини вбивства військовослужбовцем ЗСУ двох своїх товаришів зі служби в центрі Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: