Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"За командою стежили близько року": Bihus.Info оприлюднив нову заяву щодо співробітників та наркотиків

Вівторок, 16 січня 2024, 23:27
За командою стежили близько року: Bihus.Info оприлюднив нову заяву щодо співробітників та наркотиків
Скриншот із відео Bihus.Info

Керівник проєкту розслідувань Bihus.Info Денис Бігус записав ще одне відео з реакцією на приховані зйомки, де видно, нібито його колеги вживають заборонені речовини.

Джерело: Bihus.Info

Деталі: Бігус заявляє, що після спілкування з фігурантами відео з’ясувалося, що за членами редакції Bihus.Info стежили близько року, а фрагменти перехоплених розмов змонтували з кількох епізодів, між якими пройшли місяці.

Реклама:

За словами журналіста, таке прослуховування та відеоспостереження у номері, де відпочивали колеги є відвертим втручанням у "глибоко приватне життя", а герої оприлюдненого відео, вживаючи заборонені речовини, шкодили лише собі, але не несли соціальної загрози.

Пряма мова: "Тобто маємо підстави стверджувати, що тривалий період за членами команди тупо слідкують — вперто, системно і дорого. Я приблизно уявляю, скільки державного бабла вбухали в те, щоби встановити камери в готельний номер, у якому були зареєстровані чотири дівчини".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Також Бігус зазначив, що камери в номерах заміського комплексу, де члени команди Bihus.Info святкували корпоратив, встановили представники "поки невстановленої служби".

Пряма мова: "Це не виглядає, як спонтанна акція помсти за якийсь конкретний матеріал. Це системне, тривале слідкування і переслідування для дискредитації роботи команди. Роботи, яку ми робили роки. І я не знаю, яким чином ця історія може дискредитувати наш контент".

Що передувало:

  • 16 січня у мережу злили відео, де співробітники проєкту розслідувань Bihus.Info ймовірно вживають наркотичні речовини, керівник проєкту Денис Бігус записав відеозвернення з поясненнями та запевнив, що всі, хто співпрацює з Bihus.Info, здадуть тести на вживання наркотиків. 
  • За словами Бігуса, на жаль, частина команди порушила принципи і цінності проєкту, тож наслідком будуть жорсткі кадрові зміни і проєкт уже шукає нових операторів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: