Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кім Чен Ин спостерігав за запуском нової крилатої ракети КНДР

Понеділок, 29 січня 2024, 04:18
Кім Чен Ин спостерігав за запуском нової крилатої ракети КНДР
Запуск ракети, фото KCNA

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин спостерігав за випробуваннями крилатих ракет з підводних човнів і розглянув проект будівництва атомного підводного човна.

Джерело: Yonhap з посиланням на державні ЗМІ КНДР

Деталі: Нова стратегічна крилата ракета Pulhwasal-3-31 точно вразила задані цілі після того, як пролетіла над Східним морем протягом 7421 секунди та 7445 секунд, повідомило Корейське центральне інформаційне агентство (KCNA), припустивши, що у випробуванні брали участь дві ракети.

Реклама:

Час польоту становить дві години, три хвилини та 41 секунду та дві години, чотири хвилини та п’ять секунд відповідно. KCNA не надав додаткових подробиць, включно з тим, чи були запущені ракети з підводного човна чи баржі та як далеко вони пролетіли.

Збройні сили Південної Кореї заявили в неділю, що вони зафіксували запуск кількох крилатих ракет Північною Кореєю близько 8 години ранку над водами біля східного портового міста Шінпо, де розташована верф для будівництва північнокорейського підводного човна.

Передісторія: 

ВІДЕО ДНЯ
  • 24 січня Ракетне управління КНДР провело перші випробування стратегічної крилатої ракети нового типу Pulhwasal-3-31, яка перебуває на стадії розроблення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: