Янукович забуде дорогу на роботу? Йому зробили офіс у Межигір'ї

151 перегляд
35
Неділя, 26 лютого 2012, 22:36

На території резиденції президента Віктора Януковича в Нових Петрівцях облаштовано офісне приміщення для офіційних зустрічей.

Про це повідомляє в неділю ввечері прес-служба президента.

Зазначається, що рішення про облаштування офісного приміщення безпосередньо біля місця проживання президента прийнято у зв’язку з його потребою оперативно працювати будь-коли, в тому числі у робочий, позаробочий час, вихідні та святкові дні тощо.

"Йдеться також про уникнення складностей, які виникають на дорогах Києва через рух кортежу, особливо в "час пік", - додає прес-служба.

Ці офісні приміщення для роботи президента були обладнані нещодавно. Досі Янукович користувався для цих цілей кабінетом та вітальнею у своєму будинку, "що, на жаль, не відповідали належному рівню організації роботи та вимогам протоколу".

Для оренди цих офісних приміщень Управління адміністративними будинками ДУСу уклало договір згідно з вимогами законодавства, строком до 2020 року з можливістю щорічної пролонгації.

Згідно з договором, орендатор надає повністю облаштовані для роботи офісні кімнати. ДУС зі свого боку забезпечив орендовані приміщення спецзв’язком та канцелярськими товарами.

Орендна угода передбачає, що президент використовує для своїх робочих зустрічей та нарад три кімнати загальною площею 128,8 квадратних метрів: кабінет, приймальню з робочим місцем для помічника та кімнату для зустрічей.

Усі фото прес-служби президента

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 176.36.127.---користувач 2011..
Народ, ну вам же сказав ПРІЗІДЄНТ - "хто завідиваєт мнє, так пусть завідиваєт", а це його не обходить. Чого причепились? Людина ночей не досипає, вже у власному домі працює над вашим же невдячні, пАкращАнням, а ви ? Як пацани із ПР говорять - ви що хочете щоб "пєрвоє ліцо государства" жило в хрущовкє? Чи вам, заздрісним таким, пару копійчин шкода на цей малюсінький кабінетик? Ну, народ, ну ні, вам що шкода?
IP: 74.68.131.---Lvgd..
Янукович забуде дорогу на роботу.......................угу, нехай краще забуде дорогу в Україну....назавжди...
IP: 212.178.3.---olli8..
А на вертолете куда же летать?! А майданчики на что? И за все это - аренда платится! Обнести Межгорье колючей проволокой и пусть сидит внутри на золотом унитазе, в роскошных кабинетах. Только пусть в Украину не ходит!
IP: 95.132.58.---Юрий Школьный..
Не завидую ему,ведь с этим надо будет расстаться.Я думаю скоро.
IP: 91.214.35.---todorko..
Бриан: Рабочий кабинет канцлера Германии Ангелы Меркель. http://img.blogs.pravda.com.ua/images/doc/6/2/6267b-merkel.jpg
Вітьок дивиться, і голосно сміється похитуючи головою, час від часу промовляючи одне, єдине слово: "Ну і лошідзе!".
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації