"Горбатого могила виправить", а КПУ?

Понедельник, 30 января 2006, 12:43
 

26 січня Парламентська асамблея Ради Европи (ПАРЕ) ухвалила резолюцію, в якій засуджує  злочини комуністичних режимів проти людства, зокрем проти українського народу, маючи на увазі  голодомор в Україні 1932-33 років.

Вже наступного дня зголосився вірний васал комуністичної ідеології , голова КПУ Петро Симоненко з заявою, в якій висунув аж три пункти проти резолюції ПАРЕ.

На його думку, по-перше, резолюція була ухвалена простою більшістю, а цього для Симоненка мало, (натомість простої більшості йому вистачило, щоб скинути легітимний уряд України!)

По-друге, це "брудний піар-хід крайніх націоналістичних сил, зумовлений емоціями або незнанням". Отут вже "вождь" українських комуністів "загнув".

Яких націоналістів "товариш" Симоненко мав на увазі, залишиться його таємницею, оскільки до асамблеї входять "націоналісти" Европи, включно з російськими, які, до речі, голосували проти резолюції.

Щодо незнань членів ПАРЕ, то, варто зауважити, що Симоненко сам проявив неграмотність, бо сплутав цінність "потужностей, побудованих надзусиллями радянського народу" з комерцією, яка приносить Росії міліярди амриканських доларів.

Крім того, знайдення родовищ газу на території СССР не було зумовлене комуністичною ідеологією, так само як нафтові джерела Саудської Арабії не залежать від її королів.

Та і в політичній  географії головний комуніст України продемонстрував не дуже глибокі знання, зарахувавши Венесуелу до комуністичних країн.

Стосовно економічного лідерства Китаю, то китайська сучасна економічна політика нічого спільного не має з комуністичним деспотизмом, який запровадила партія більшовиків (попередниця КПУ) проти українського народу.

А щодо "світила європейської  та світової науки" Маркса, то цим товарищ  Симоненко лише довів, що і надалі живе тією радянською пропагандою, якою його партія десятиліттями задурманювала народи СССР.

Є світила світової історіографії  Роберт Конквест та Джеймс Мейс (посмертно удостоєний звання Героя України), які справді науково і об"єктивно (хоч самі не українці)  довели світові факт геноциду українського народу, спричинений політикою КП.

Звичайно, що Симоненко про них не знає, бо інакше б вже давно розпустив злочинну партію, на руках якої кров десятків мільйонів українців і інших народів СРСР.

А щодо того, що "комуністична ідеологія є позитивною, творчою, а сили, які її сповідують – конструктивними", то кажуть в народі "дурний думкою багатіє"!

Позитивною вона не є, бо вона антинародна і антилюдська у своїй суті. Творчою її ніяк не назвеш, бо вона базується на догмах, у які не вірять самі комуністи, а  лише повторюють все, що Маркс, Ленін та інші "вожді світового пролетаріату" казали що у позаминулому столітті!

Конструктивними комуністи не бувають вже й тому, що вони не вміють бути толерантними і співіснувати ні з ким: десятиліттями красувалося гасло в так званих комуністичних країнах - диктатура пролетаріату!

То яка ж конструктивність може бути, адже диктарура не сумісна з демократією, а саме існування фракції КПУ в українському парламенті є свідченням їхніх неконструктивності, заскоруплості, антиукраїнському спрямуванні.

У третьому пункті Симоненко зазначає, що коли "влада так хоче судити комуністів", то мала сама відійти від "керма", бо більшість була членами КП або комсомольцями.

Оце одинокий пункт, де Симоненко має, до деякої міри, рацію, бо за 15 років незалежності в Україні вже є чимало молодих політиків, які керуються патріотичною українською ідеологією, а не продажною комуністичною "інтернаціональністю".

Утім, слід зазначити, що найпослідовнішими борцями з комуністичною ідеологією стали саме колишні її члени. Пригадати хоч б колишнього комісара лісогосподарства Альбрехта, який написав і книжку "Зрада соціалізму", що з'явилася перед другою світовою війною в Німеччині.

"Вождь" КПУ Симоненко не витримав, щоб знов не завести слухачів та читачів в оману – "саме комуністи витягнули Європу з гітлерівської прірви". Отакої! А де ж були американські, англійські війська, і партизанський рух в Европі взагалі?

Очевидно, Петро Симоненко, крім "Короткого курсу історії ВКП(б)", нічого не читав і в його пам'яті залишилося лише те, чого його навчила партія.

До речі, нацизм в частині Німеччини та деяких сусідніх країнах був замінений комуністичним тоталітаризмом, але ж хрін від редьки не солодший!

Нацизм в Німеччині зміцнів лише тому, що інші країни йому потурали та завдяки великому порозумінню між нацистами та комуністами СРСР.

Ворон воронові око не виколе, а близькі по ідеології нацистська партія Німеччини і КП СРСР сповідували не тільки соціалістичну ідеологію, але й мали багато чого спільного у провадженні держави.

В Німеччині над брамами до концентраційних таборів висіли гасла "Праця робить вільним", а концентраційні табори в СРСР звали "Виправними таборами". Різниця полягала в тому, що в німецьких таборах вмирали від отруйного газу, а в радянських від голоду та холоду, або куль.

Отож, "товариш" Симоненко не додав, що комуністи знищували нацизм, а самі принесли до центральної Европи комуністичну ідеологію, яка вбила сотні тисяч невинних людей і роздерла Европу на десятиліття. Та і методи, якими діяла КПРС дуже нагадували методи нацистів.

Щоправда, Симоненко не дуже був впевненим, що когось переконав, бо  наступного дня вислав на "двобій" на "5 канал" свого однодумця, запеклого демагога, Олександра Голуба, який в дискусії зі Степаном Хмарою, став захищати "досягнення" СРСР.

Член КПУ договорився до того, що назвав ПАРЕ "клубом пенсіонерів", який не має ніякого політичного значення і тому їхні резолюції, на партійну думку Голуба, не мають жодної сили.

Щось товарищі члени КПУ неузгодили, бо Симоненко доводив антикомуністичність резолюції, а Голуб, її незначущість, пославши усіх членів ПАРЕ на пенсію!

Щоправда, Голуб не те, щоб заперечував голодомор в Україні, але підкреслив, що партія на ХХ з'їзді КПРС говорила про "помилки"!

Нічого собі помилки - від 7 до 12 мільйонів жертв – дітей, жінок, чоловіків України, протягом одного року. А десятки мільйонів життів українців за всю диктатуру комуністичного режиму!

І Голуб говорить про ці "помилки", мов би це були помилки у написанні слова! Та помилкою було вже саме заснування КПУ, а перед нею ще ВКП(б)!

Німеччина стала демократичною державою тільки завдяки тому, що зі своїм минулим вона розправилася засудженням і забороною нацистської партії.

Так, в Німеччині існують і сьогодні прихильники нацистської ідеології, але їм ніхто не дає слово в засобах масової інформації. А в Україні ще й досі мріють, що комуністична ідеологія, через яку українці потерпали чи не найбільше у світі, стане людянішою і буде служити інтересам народу.

Виступи комуністів стали частішими і нахабнішими з вини саме журналістів. Бо тих партійців слід було опитувати не на телевізійних чи радіо дебатах, а в судових залах, щоб нарешті засудити  відповідальних за ті злочини, які скоїла їхня партія.

КПУ повинен привселюдно засудити суд та заборонити її діяльність, аби не  каламутили політичну воду та не задурманювати довірливих людей!

Йозеф Сірка, Торонто, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде