Зустріч з Ющенком. Вираз обличчя лідерів гонки крупним планом

Вторник, 11 апреля 2006, 13:08

У вівторок, як і було заплановано, до секретаріату президента для зустрічі з Ющенком прибули Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Юрій Єхануров та Олександр Мороз.

Єхануров сказав журналістам, що іде до Ющенка в чудовому настрої, спричиненому гарною погодою. Тимошенко і Янукович з пресою не спілкувалися.

Як пізніше передала прес-служба президента, Ющенко висловив задоволення, що склад Верховної Ради оновився на 61%. На його думку, це дає надію "на системні зміни у роботі парламенту", які сприятимуть вирішенню ряду ключових питань.

"Перед нами сьогодні є шанс мати 3–3,5 роки стабільного розвитку. Вибори закінчилися, ми можемо формувати концепцію системних дій для України", – сказав Ющенко.

Він переконаний, що сьогодні Україна "дуже близька до ситуації", коли у парламенті можуть бути сформовані конструктивні більшість і опозиція. Саме завдяки їх співпраці Україна успішно пройде період парламентського становлення та формування уряду, зазначив він.

В основі політичного діалогу, вважає президент, мають бути перш за все національні інтереси держави, незалежно від того, "хто на якому фланзі перебуває".

"Політичні вибори закінчилися. Політика жорсткого протистояння, намагання за будь-яку ціну виграти вибори закінчилися. Треба перегорнути аркуш паперу і сказати: ви вповноважені народом представляти українську державну владу. Це найвища відповідальність", – сказав президент.

Слова президента не викликають радості у переможців виборів...

Перші два лідери на нього навіть не дивляться.

Мороз майже на всіх фото щось пише.

Тільки Єхануров посміхається президенту.

Вираз обличчя лідерів гонки крупним планом
На зустріч із президентом прибули лідер блоку "Наша Україна" Юрій Єхануров, лідер БЮТ Юлія Тимошенко, лідер СПУ Олександр Мороз, лідер Партії регіонів Віктор Янукович і від Комуністичної партії - Адам Мартинюк.

Петро Симоненко не зміг прибути на цю зустріч у зв'язку з тим, що він знаходиться у відрядженні.

Тимошенко сиділа на зустрічі з засмученим виразом обличчя. Янукович, як завжди, за порадою своїх американських радників, говорив небагато.

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде