Суд закрыл дело против Кучмы. Постановление

Среда, 14 декабря 2011, 13:34

Печерський райсуд Києва скасував постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи у відношенні Леоніда Кучми за обвинуваченням у причетності до вбивства Георгія Гонгадзе.

Таке рішення оголосила суддя Печерського райсуду Галина Супрун, розглянувши скаргу адвокатів Кучми на законність порушення справи.

Представник Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко не задоволена рішенням суду та має намір його оскаржити, повідомляє "Gаzeta.ua".

"Звичайно, ми будемо оскаржувати це рішення, тому що воно є незаконним. Якщо суд засідає до 22:30, то вже не треба сподіватися на законне рішення. Якщо суд проводить судове засідання за один день упродовж 10,5 годин з однією двадцятихвилинною перервою, то так само рішення буде очікуване", - зазначила вона.

Сам Леонід Кучма хоче знайти організаторів касетного скандалу і довести, що українська влада не причетна до убивства Георгія Гонгадзе.

Про це він заявив коментуючи рішення суду про закриття справи проти нього, повідомляють адвокати Кучми.

Коментуючи рішення суду, Кучма заявив, "Прийняте сьогодні рішення – необхідне, але не достатнє".

"Недостатньо зняти підозри з президента Кучми, але залишити їх на українській владі, на самій державі. Необхідно змити пляму з репутації країни" ,- заявив він.

 

 

 

 


 


 

 
 

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде