Аморальное, больное и деградировавшее общество

437 просмотров
Четверг, 21 января 2010, 15:10
Павло Северин
Павел Северин, для УП

"Павле, ми живемо в аморальному, хворому та деградованому суспільстві, і нічого тут не вдієш", - ці слова кілька років тому я почув від декана мого факультету. І перший тур виборів президента України абсолютно чітко підтвердив його слова.

Українське суспільство дійсно хворе і, судячи з симптомів, на дуже серйозні хвороби, а саме на хронічний склероз та розумову відсталість, та ще й чітко проявляється схильність до мазохізму. Зараз поясню детальніше.

Є абсолютно очевидним фактом масова захворюваність населення на склероз, адже лише людина, яка повністю, або частково втратила пам'ять може добровільно піти на виборчу дільницю і власноручно проголосувати за кандидата в президенти, політична сила якого, і він сам вже понад 10 років є при владі, а тому несе персональну відповідальність за сьогоднішній стан країни.

Не важливо в якій її формі,чи то в опозиції, чи то в коаліції, чи в законодавчій, чи в виконавчій владі. Я маю на увазі, як ПР та БЮТ (різниці між ними нема ніякої), так і інші провідні сили, що сьогодні представлені в парламенті.

Жодна з них нічого путнього для країни не зробила, практично жодних реформ, жодних змін, жодних виконаних обіцянок.

Навпаки, одні активно "прихватизовували" собі державне майно, що належало нам з вами, тому що послідовні, а інші окрім занять тією ж таки "прихватизацією", суворо "дотримуючись" власноруч проголосованого мораторію на продаж землі, скуповували ту ж таки землю (переважно в Київській області і в Криму) за безцінь.

Лідери цих політичних сил по кілька разів очолювали/очолюють уряд та найвищі державні посади, тобто фактично очолювали процес обкрадання своїх виборців (Межигір`я, ЄЕСУ, тощо). Ну а як же втриматись від такої спокуси, адже український виборець має серйозні проблеми з пам'яттю.

У всьому цивілізованому світі на найвищі державні посади суспільство обирає найрозумніших, найталановитіших та найпорядніших людей з поміж себе.

За цією логікою 35,32% виборців мають проблеми із здоровим глуздом або ж із розумовим розвитком. Адже найрозумнішим своїм представником вони вважають того, хто робить три помилки при написанні власного прізвища та наукового звання, того хто не знає різниці між Косово і Чорногорією, між Ахматовою і Ахмєтовою, між Бабелем і Бебелем, хто не здатен побудувати елементарне логічне речення, а видає щось на кшталт "Экономика Украины играть в футбол копал картошку".

Проте, не дивлячись на це, я з друзями дуже люблю дивитись політичні ток-шоу за участі "лідєра" та "ВАНИ", але не для отримання інформації, а так "чіста поржать".

Прикольно спостерігати як "ВАНА", одягнувши вишиванку, робить таке щире обличчя, що позаздрить будь-яка актриса, а іншого разу виходить лажа, тобто "всьо пропало".

По-особливому смакують моменти розумової напруги, відчаю, роздратування "лідєра", коли йому наші шановні політологи починають ставити запитання, вживаючи при цьому професійні терміни, зрозумілі, зрештою, кожній хоч трохи освіченій людині, але ж не пану "проффєсору", який напевно не розуміє не лише суті запитання, а й на якій мові воно прозвучало.

Тож логічно припустити що прямі ефіри скоро зникнуть з блакитних екранів. Щоправда, мушу визнати, існує в світі ще одна нація схожа з українцями, котра двічі обрала собі президентом людину, що не дуже відрізнялась інтелектом, це екс-президент США Дж. Буш молодший.

Тепер відгадайте, про яку ще одну націю пан Задорнов буде незабаром говорити, - "Ну вы и тупые". Саме розумово відсталими вважає своїх виборців пані "тигрюля", яка замість доведення до виборців основних пунктів своєї виборчої програми, відправляла до них орди "поющіх трусєлєй" нижчого ґатунку.

Ну а що ж і ще потрібно тупому електорату, окрім попсових пісень та продуктових пакетів, придбаних за кошти того ж таки тупого електорату.

Інші 25,05% виборців нашої країни схоже схильні до мазохізму. Адже як інакше розуміти людей, які голосують за кандидата, який на біле говорить чорне, якого вважають популістом не лише в країні, а й за її межами, який підписує капітуляційні газові угоди, і тим самим прирікає цілу країну до напівголодного існування.

Як зрозуміти людей, які голосують за лідера політичної сили, представник якої влаштовує справжнє полювання на людей, тобто на своїх же виборців?

Представники, а найчастіше їх мажорні діти, чи не всіх політичних сил давлять нас з вами на дорогах нашої країни своїми неймовірно дорогими автівками, купленими за наші ж таки гроші.

Отже, який висновок з даного голосування повинні зробити наші "шановні" політики? Понад 60% українських виборців подобається, коли їм брешуть, тримають за ідіотів, коли їх обкрадають, вбивають, ґвалтують їх дітей. Тож слід і надалі продовжувати в такому ж дусі і це гарантовано забезпечить постійне перебування при владі.

Тож, шановні співвітчизники, коли вас, або когось із членів вашої родини завтра зіб`є на дорозі черговий депутатський синок, вас вполює як дику свиню соратник вашого милого (не приведи Боже) президента, тоді станьте перед дзеркалом і скажіть: "ЦЕ ЗРОБИВ Я, СВОЇМИ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, 17 СІЧНЯ 2010 РОКУ".

Тому я особисто, що б мати чисту совість, вважаючи себе адекватною людиною, як і тих кілька відсотків виборців, що голосували за нових кандидатів, піду 7 лютого на виборчу дільницю і висловлю своє "ФЕ" обом лідерам перегонів, поставивши красиву, жирну галочку навпроти строки "НЕ ПІДТРИМУЮ ЖОДНОГО З КАНДИДАТІВ".

Павло Северин, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)